Un dels tresors que la meditaciò ens ensenya és que la pau i la joia ja hi existeix en nosaltres

 La Meditació 

En l’interior de cada persona hi ha una energia espiritual que té el poder de transformar-nos en éssers realitzats. La tècnica a través de la qual podem trobar aquesta força latent és la Meditació. Un cop tocats per aquest poder curatiu que prové del nostre interior, experimentem una transformació profunda, experimentem la curació del cos, la ment i l’ànima. La meditació ens porta a descobrir el misteri més gran de la vida: que en aquesta forma humana, també som part divina.

Quan abandonis els desitjos que sorgeixen de tu i acceptis les coses tal com són, coneixeràs l'experiència de la pau interior.

Quan el teu esperit no sigui pertorbat per la desgràcia, quan no busqui el plaer, quan les teves emocions siguin assossegades, quan estiguis lliure de la por i de la colera, coneixeràs l'experiència de la pau interior.

Quan estiguis lliure de tots els lligams, quan siguis indiferent a l'èxit i al fracàs, coneixeràs l'experiència de la serenitat interior.

Quan retiris els teus sentits als plaers sensorials, com una tortuga que recull les seves extremitats, coneixeràs l'experiència de la saviesa interior.
Bhagavad gita

Bols de Quars

Els bols de cristall de quars constitueixen una nova dimensió dins del món de la vibració i el so. La seva base està construida en la tradició dels bols tibetans, hindus, xinesos i japonesos.
Les vibracions produïdes pels bols de quars activen les nostres cèl•lules i penetren profundament a tot el nostre ésser. El seu so envolta el cos com una onada, proporcionant una experiència com una gran relaxació física i mental que indueix cap a una meditació profunda. Produeix importants desbloquejos en el cos físic i energètic, doncs és una eina terapèutica de gran valor.

 

Horaris: Dijous de 21:00 a 22.00 , Activitat gratuïta per a tothom que volgui iniciar-se  a la meditació o vulgui compartir aquesta pràctica.
                Quinzenalment : de 19:30 a 21 hores estudi del text sagrat Yoga sutra de Patanjal
i

Agenda