Reflexologia podal, Quiromassatge, massatge Ayurvèdic, Osteopatia, Reiki

 General

El massatge és un tractament aplicat directament a la pell , des dels peus fins el cap.
El massatge ajuda a superar moments d’esgotament, estrés o depressió. Tonifica l’energia vital i els teixits nerviosos i musculars, retarda l’envelliment i accelera l’eliminació de desfets i toxines.
A través del massatge em faig més conscient de les meves tensions i la dimensió del meu propi cos.
El massatge es practica amb olis específics purament ayurvèdics, escollits en funció de les exigències de la persona, dels desequilibris energètics i de l’estació de l’any.
 

  Ayurvèdic

El massatge ayurvèdic, és una de les eines de la medicina ayurvèdica, per tractar la desharmonia de la persona que el porta a l’enfermetat degut al desequilibri de les diferents tipologies de l’ésser humà (dosha), que són pita, vata i kapha. En funció d’aquesta caracteritza es tria l’oli amb el qual es realitzarà el massatge. 

Després de fer el diagnòstices tipologies segons l'ayurveda, Pita, Vata o Kapha, es tria l’oli amb el qual es realitzarà el massatge. 

 Els tipus de massatge ayurvèdic són:

Shiro-abhyanga o champi: massatge al cap.
Marma abhyanga: corporal i facial.
Paddabhyaanga: tractament els peus.
 

 Reiki

Reiki és un sistema d'harmonització natural que utilitza l'Energia Vital Universal, la qual permet tractar malalties i desequilibris físics i mentals. Mikao Usui, monjo budista japonés, va ser qui va desenvolupar el Reiki durant un retir espiritual a mitjans del segle XIX, encara que ell sempre va afirmar que únicament "va redescobrir" una tècnica de sanació mil · lenària que ja existia però que portava molt de temps oblidada.

 Què ens aporta el Reiki?

El Reiki alleuja els dolors físics però considera la persona de manera global en els cossos físic, emocional, mental i espiritual, de manera que, no només es dirigeix ​​a suprimir la patologia, sinó també a recuperar l'estat natural d'equilibri que produeix benestar i felicitat. Això resulta essencialment important per poder aconseguir un canvi a l'interior i a l'entorn més immediat. El Reiki ens ajuda a afrontar la vida amb més equilibri.

 Reflexologia

Què és la reflexologia podal?
 
És una teràpia que neix a partir de la medicina tradicional xinesa, que aquesta parteix de la medicina ayurvèdica, que té un reconeixement de més de 5000 anys.
Acceptades les dues per l’organització Mundial de la salut. O.M.S. com a medicina alternativa.
 
Quins beneficis podem obtenir ?
 
Allibera la circulació energètica, facilita la seva compensació.
Millora la circulació de la sang fent arribar així més oxigen a les cèl•lules.
Reforça el sistema inmunològic
Elimina toxines.
Regula les funcions orgàniques.
Facilita l’expressió emocional.
Ajuda a la relaxació mental.
En principi quan es rep una sessió de reflexologia podal s’experimenta una relaxació profunda que estimula la producció d’endorfines, hormones que es reperteixen per tot el cos, i que actúen com anelgèsics naturals.
Emocionalment estimulen els sentiments de felicitat, afavorint l’expansió de la consciència, donant un estat de plenitut.
 
Horari: Hores convingudes.

Agenda