Homeopatia, Flors de Bach i Sals de Schuessler

 Homeopatia

La Homeopatia, terapèutica que creà el Dr. Samuel Hahnemann fa més de 200 anys, ens dona l’impuls energètic que necessitem per vèncer les nostres dolències, contemplant la persona física i emocionalment, sense provocar toxicitat i abordant el problema des de l’arrel. Ens ajuda en problemes digestius, dolors, al.lèrgies, cansament…etc i problemes emocionals que dificulten el fluir de la nostra Energia i provoquen desequilibris a la nostra Salut.

 

 

 

Sals Schuessler

Les Sals de Schuessler ens ajuden en els estats carencials de minerals, tant freqüents en els nostres temps, provocats per l’alimentació moderna, l’estress i d’altres situacions que afecten la nostra biologia. Capaciten les nostres cèl.lules per una millor absorció d’aquestes sals inorgàniques, fonamentals pel equilibri intern del nostre organisme. 

 
 
 
Flors de Bach
 

Les essencies florals del Dr. Bach desfan blocatges interns elevant la nostra vibració. Ens proporcionen les qualitats positives que necessitem per eliminar les emocions que ens provoquen dolor i poder fluir cap a la nostra harmonia interna. Així ens ajuden a la prevenció de les malalties derivades de estats emocionals de conflicte de llarga durada.

 Si vols fer-me quasevol  consulta sobre alguna d'aquestes teràpies pots contactar amb mi  a montse@shalaioga.com

Horari: Hores convingudes.
Agenda